branches lengkeek

Taxaties

Deskundige en gecertificeerde taxateurs.
Duidelijk Lengkeek.

Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven verzorgt Lengkeek taxaties voor elk gewenst doel en binnen iedere branche. Denk daarbij aan taxaties voor financiering, aan- of verkoop van activa, de jaarrekening en vastgoedtaxaties. Deze objectieve waardebepalingen doen wij voor zowel ondernemingen als particulieren.

Lengkeek taxateurs zijn gespecialiseerd in verzekeringstaxaties, vastgoedtaxaties en taxaties voor commerciële doeleinden, zoals taxaties voor financiering, aan- of verkoop activa en de jaarrekening.

Verzekeringstaxaties

Een objectieve verzekeringstaxatie is van belang op het moment dat u een verzekering afsluit. De deskundige, gecertificeerde taxateurs van Lengkeek zijn gespecialiseerd in het bepalen van de verzekerde waarde. Lengkeek taxatierapporten worden bovendien geaccepteerd door alle verzekeraars. Lees meer over verzekeringstaxaties.

Taxaties voor commerciële doeleinden

Een actueel bedrijfseconomisch taxatierapport verschaft inzicht in de commerciële waarde van een onderneming en vormt een gedegen uitgangspunt voor onderhandelingen en het nemen van strategische beslissingen. Lees meer over taxaties voor commerciële doeleinden.

Lengkeek werkt met gecertificeerde taxateurs die – afhankelijk van hun expertises – bij een van de drie brancheorganisaties zijn ingeschreven, zoals de Stichting Verenigd Register van Taxateurs (VRT), Federatie van Taxateurs Makelaars Veilinghouders in roerende zaken (TMV) of de Stichting VastgoedCert.

Bekijk alle cases