Commercieel manager Aschwin Falck

Aschwin Falck is sinds 1 oktober aan boord als commercieel manager voor Lengkeek. Een nieuwe functie die helemaal past binnen de huidige organisatie. Als manager is hij verantwoordelijk voor het commerciële team, bestaande uit accountmanagers. Het team werkt Lengkeek breed, bedient alle opdrachtgevers en buigt zich over de complete productrange. Het ultieme doel van deze opzet? Een echte partner in business te zijn.

“Als accountmanager moet je kunnen meedenken,” aldus Aschwin. “Bij iedere klant moet je je weer opnieuw afvragen of het product nog wel bij de klant past. Hebben we een andere vorm waar de klant in kosten of schadelast bij geholpen is? Je gaat daardoor actief in plaats van reactief werken. Vanuit accountmanagement moeten wij ons iedere keer weer afvragen welke diensten voor de potentiele of bestaande opdrachtgever van belang kunnen zijn.” Aschwin kent het klappen van de zweep. Komt uit de verzekeringswereld. Heeft jarenlang op een commerciële functie binnen de expertisebranche gezeten en een mooi track record opgebouwd. “Bij de meeste expertisebureaus zijn het de experts die de relatie onderhouden. Prima, maar een expert is technisch geschoold. Gaat op dossierinhoud in gesprek met de klant. Wij gaan op management- of directieniveau op strategisch/tactisch niveau in gesprek waarbij we het volledige dienstenpakket van Lengkeek onder de aandacht kunnen brengen, zodat de klant ook optimaal geholpen kan worden in het behalen van zijn doelstellingen.”

Partner in business

“Het mooie daarvan is dat het ook de andere kant op werkt: ik vraag me namelijk iedere dag weer af wat een gesprek betekent voor onze strategie ten aanzien van business development. Wat ik kan of moet veranderen in onze dienstverlening aan de hand van de eisen en de veranderingen in de markt. In mijn ogen is dat de enige manier om samen tot de allerbeste oplossingen te kunnen komen. Dat noem ik nou echte partner in business zijn.”

Kennismaken met Aschwin? Neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

Nieuws Lengkeek Placeholder Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!
Bekijk alle nieuwsberichten