branches lengkeek

Aansprakelijkheid

Het ontzorgen van alle partijen bij complexe en gevoelige schades.
Duidelijk Lengkeek.

Het ontzorgen van alle stakeholders, van begin tot het eind, bij complexe, gevoelige schades waar heel veel partijen bij betrokken zijn. Dat is de kracht van Lengkeek.

Lengkeek is toonaangevend op het gebied van aansprakelijkheid. Denk hierbij aan claims die te maken hebben met schade aan goederen, claims op het gebied van techniek (bouw, weg- en waterbouw, werktuigbouw), milieu, cultuurtechniek, landbouw, veeteelt en financiële/vermogensschade.

In opdracht van aansprakelijkheidsverzekeraars doen wij onderzoek naar claims die op aansprakelijkheidsverzekeringen worden ingediend. Zeker bij complexe schades zoeken wij altijd de samenwerking op met externe partijen die ook betrokken zijn. Zo bewaren wij het overzicht en komen wij tot de beste oplossingen.

Claims op (beroeps)aansprakelijkheidsverzekeringen

De experts van Lengkeek doen voor bedrijven en overheden regelmatig onderzoek naar claims die te maken hebben met schade aan goederen of claims op het gebied van techniek (bouw, weg- en waterbouw, werktuigbouw), milieu, cultuurtechniek, landbouw, veeteelt en financiële/vermogensschade.

Naast het behandelen van claims op aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven en overheden werkt Lengkeek ook met makelaars, technisch adviseurs (architecten en constructeurs) en financiële dienstverleners. De aansprakelijkheidsexperts van Lengkeek nemen de relevante contracten tussen de betrokken partijen onder de loep en kijken naar de voorwaarden die tussen partijen zijn overeengekomen. De aard en omvang van de financiële gevolgen worden onderzocht beoordeeld en –als het gewenst of noodzakelijk is- bepaald.

Bekijk alle diensten