branches lengkeek

Claims Services

Flexibel over schadebehandeling.
Duidelijk Lengkeek. 

Lengkeek is expert op het gebied van schadebehandeling en tal van andere diensten op het gebied van claims services.

Flexibiliteit

Wij beheren complete schadeportefeuilles voor diverse verzekeraars. De claims services diensten van Lengkeek zijn flexibel inzetbaar. De omvang van de opdracht speelt hierbij geen rol. Ook in het geval van kleine schadeaministratie kunt u de expertises van Lengkeek inschakelen. Dit kan voor de duur van het gehele traject, of alleen op momenten dat u het zelf te druk heeft.

Regres

Naast het verzorgen van diensten op het gebied van claims services onderzoeken wij ook wat de mogelijkheden zijn voor regresvoering. Als er sprake is van regres berekenen en verhalen wij ook de loongerelateerde uitkeringen.

uClaim

Lengkeek heeft samen met EMS de dienst uClaim gelanceerd. Met uClaim kunnen verzekeraars hun schadeclaims op het gebied van onder meer opstal-, inboedel, reis- en aansprakelijkheidsschades automatisch laten beoordelen door de Expertise-engine™. Op basis van de in de database opgeslagen informatie kan direct worden vastgesteld of de schadeclaim valide is. Ook kan informatie worden opgehaald over de oorzaak en het schadebedrag. Dankzij uClaim hebben verzekeraars meer zekerheid over de claims die ze uitkeren. Wilt u meer informatie hierover? Ga dan naar www.uclaim.eu.

Bekijk alle diensten