branches lengkeek

Cyber Risk

Digitaal kundig ontleden.
Duidelijk Lengkeek.

Bij cyber risk denkt men vaak aan cybercrime. Cyberrisico’s komen echter meestal voort uit onbewust handelen. Het zijn vaak menselijke fouten of falende apparatuur die tot cyberschade leiden. Voor Lengkeek is cyberschade inmiddels business as usual. Ook op internationaal niveau.

Wij zien het als een belangrijke taak om ondernemers op risico’s te wijzen en om te zorgen voor een goede schadebehandeling. Wij denken mee en adviseren de verzekerden over de acties die ze moeten nemen om de mogelijke risico’s te beperken.

Cyberschade

Cyberschade kan grote financiële gevolgen met zich meebrengen. Als er schade is, dan is het van het grootste belang dat de schade goed behandeld wordt.  Lengkeek beschikt over een multidisciplinair team die alle facetten kan overzien en over alle mogelijke aspecten kan meedenken. Bij een cyberincident werken onze specialisten op het gebied van IT, forensic accountancy, juridisch en communicatie nauw samen. De experts van Lengkeek communiceren duidelijk en zorgvuldig de schadebehandeling naar verzekeraars en makelaars.

Internationaal

De internationale cyberschades pakken we samen met onze partner Charles Taylor op. Ons aanpak is gebaseerd op de vier deelgebieden IT/data recovery, Forensic/accountancy, juridisch en communicatie.

We spreken de taal, zijn spin in het web en kunnen de vertaalslag maken naar een verzekeringsdienst.

Wilt u meer weten over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met Monique Limpens, accountmanager en specialist op het gebied van Cyber vraagstukken.

Bekijk alle diensten