branches lengkeek

Internationaal

Wereldwijde dekking en altijd lokale kennis.
Duidelijk Lengkeek.

Contact

Zowel in het binnen- als buitenland is Lengkeek een vertrouwde partner voor bedrijven en multinationals. Lengkeek is op internationaal niveau gespecialiseerd in expertisewerk voor de branches energy, transport, luchtvaart, brand en ongevallen. Wij werken hiervoor samen met onze businesspartner Charles Taylor Adjusting.

Hoofdkantoor in Rotterdam

Voor internationaal expertisewerk is kennis hebben van de lokale gebruiken essentieel. Via Charles Taylor Adjusting beschikken wij over een enorm netwerk van 62 kantoren in 27 landen. Nederlandse ondernemingen die in het buitenland schade hebben kunnen zich laten adviseren door Lengkeek. Hetzelfde geldt ook voor buitenlandse bedrijven die in Nederland schade oplopen.

Bij de afwikkeling van grote en complexe schadeclaims biedt Lengkeek een uitstekende dienstverlening aan lokale verzekeraars en internationaal opererende opdrachtgevers. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam worden senior experts ingeschakeld om de opdracht in goede banen te leiden.

Wilt u meer weten over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met Andrea Hammes, vakgroepmanager en specialist op het gebied van internationale vraagstukken.

Bekijk al onze diensten hier.

Bekijk alle diensten