branches lengkeek

Internationale schades

Uw schade, onze zorg. Ook over de grens.
Duidelijk Lengkeek.

Lengkeek biedt internationale expertise- en schaderegelingsdiensten aan op het gebied van energy, transport, luchtvaart, brand, ongevallen en andere speciale risico’s alsmede allerlei taxatiediensten voor scheepseigenaren.

Senior experts

Lengkeek beschikt over een team van senior experts die bij internationale schades het verschil kunnen maken. Vanuit de International Desk op ons hoofdkantoor in Rotterdam pakken de experts van Lengkeek de internationale schades op. Onze ervaren professionals worden vooral ingezet op de grotere en meer complexe schades in de zakelijke markt als gevolg van grote verzekerde calamiteiten en overige schadeclaims.

Het kernteam bestaat uit zes leden die ieder specialist zijn op een ander vakgebied. Afhankelijk van de casus wordt het team verder uitgebreid.

Wereldwijde dekking

In Nederland is Lengkeek is exclusief businesspartner van Charles Taylor Adjusting (CTA). CTA is een van de leidende internationale expertisebedrijven. Dankzij onze samenwerking met CTA kunnen wij wereldwijde dekking bieden. U ziet: uw schade is onze zorg. Ook over de grens.

Bekijk alle diensten