branches lengkeek

Kostbaarheden

Oprechte belangstelling en een persoonlijke benadering.
Duidelijk Lengkeek.

Lengkeek is specialist in het taxeren van kunst, antiek, kostbaarheden en inboedels. Deze kunsttaxaties voor verzekeringsdoeleinden, boedelscheiding en aangifte successie verzorgen wij al bijna 40 jaar voor particulieren, musea en bedrijven.

Oprecht en persoonlijk

Taxaties van kostbaarheden vragen om een taxateur met een persoonlijke benadering en oprechte belangstelling voor u en uw bezit. Onze gecertificeerde taxateurs zijn zulke mensen. Het zijn mensen die naast het taxeren ook volop actief zijn in de wereld van kunst. Daardoor zijn zij op de hoogte van de laatste (prijs)ontwikkelingen.

Bij Lengkeek kunt u terecht voor een kunsttaxatie voor verzekeringsdoeleinden of een waardering voor onderlinge verdeling of aangifte successie. Bij de taxatie van sieraden vindt de taxatie plaats op basis van visuele waarneming.

Rapportage

Onze gedetailleerde rapportage bevat omschrijvingen en waarderingen van al uw bezittingen. Met een taxatierapport heeft u een glashelder bewijs in handen waarop u kunt terugvallen in geval van schade. Een taxatierapport van Lengkeek biedt de volgende voordelen:

  • u kunt aantonen wat er verloren is gegaan
  • er ontstaat geen discussie over de waarde, deze ligt vast
  • u bent niet onderverzekerd
  • bij schade wordt de juiste waarde uitgekeerd

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle Nederlandse verzekeraars.

Bekijk alle diensten