branches lengkeek

Vastgoedtaxaties

Kwaliteit op het hoogste niveau.
Duidelijk Lengkeek.

Lengkeek verzorgt zowel marktwaardetaxaties voor aankoop of financiering als taxaties van vervangingswaarden. Onze vastgoedtaxateurs zijn ieder op hun eigen vakgebied specialist, gecertificeerd en maken gebruik van de nieuwste standaarden.

Methode

Lengkeek staat voor kwaliteit op het hoogste niveau. Onze taxateurs werken conform de nieuwste standaarden al het gaat om vastgoedtaxaties, namelijk RICS en de aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA-28).

Lengkeek onderscheidt zich van veel andere taxatiebureaus door het gebruik van calculatiemodellen die gebaseerd zijn op de BAR/NAR en DCF method, marktonderzoek en referentietransacties (koop en huur). Met behulp van rekenmodellen en tabellen maken wij inzichtelijk hoe het vastgoed erbij staat. De taxatierapporten van Lengkeek sluiten naadloos aan op de wensen van banken.

Certificering

Lengkeek Vastgoedtaxaties staat geregistreerd bij het NRVT en is tevens aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Alle aanvragen voor vastgoedtaxaties worden behandeld door Register-Taxateurs die ingeschreven staan bij de Stichting VastgoedCert.

Bekijk alle diensten