branches lengkeek

Vastgoedtaxaties

Kwaliteit op het hoogste niveau.
Duidelijk Lengkeek.

De taxatieafdeling binnen Lengkeek biedt onafhankelijke marktwaardetaxaties door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties voor eigenaar-gebruikers. Met meer dan 15 jaar ervaring door het taxeren van velen objecten in heel Nederland, voorzien wij binnen een kort tijdsbestek nagenoeg elk gewenst object op elke locatie in Nederland van een duidelijke en goed onderbouwde marktwaarde.

Taxaties voor alle doeleinden

Onze taxateurs voldoen aan alle vereisten om voor diverse doeleinden te taxeren. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor taxaties voor (her)financieringen, fiscale taxaties en aan- of verkooptransacties. Wij taxeren voor beleggers, corporaties, banken, ontwikkelaars, overheid- en zorginstellingen. Daarnaast werken wij vanuit Lengkeek met een breed scala aan expertisegebieden waardoor elke taxatie de specialistische aandacht krijg die het verdient. Naast taxaties bieden wij ook diensten aan op het gebied van vastgoedadvies en zijn wij van toegevoegde waarde bij vraagstukken omtrent vastgoed.

Certificering

Alle taxaties zijn conform de richtlijnen van het NRVT. Indien gewenst kunnen taxaties ook conform de richtlijn van het RICS worden verzorgd. Zo weet u altijd dat de taxaties voldoen aan de hoogste standaarden en worden geaccepteerd door alle partijen.

 

Meer informatie? Neem dan contact op met Mike Geelen via 088 5540 135 of via m.geelen@lengkeek.nl.

Bekijk alle diensten