branches lengkeek

Risico-inspecties

Inzicht in operationele risico’s.
Duidelijk Lengkeek.

Offerte aanvragen Neem contact op

Lengkeek is vooraanstaand op het gebied van risicoanalyses van bedrijven en instellingen voor verzekeraars, tussenpersonen of het eigen riskmanagement van ondernemingen. Met een risico-inspectie wordt voor opdrachtgevers duidelijk wat de operationele risico’s zijn.

Beoordelen van risico’s

Tijdens het uitvoeren van een risico-analyse inventariseren wij brand, aansprakelijkheid en aanverwante risico’s, waarbij zaken als bouwaard, gebruik, werkprocessen, staat van onderhoud, ligging en omgeving beoordeeld worden.

Onze experts onderzoeken en beoordelen de risico’s die verzekeraars lopen bij brand-, uitgebreide gevaren en machinebreukverzekeringen (al dan niet met bedrijfsschadedekking) in zowel de industriesector als het midden- en kleinbedrijf.

Brand- en inbraakrisico

Brandtechnische inspecties en risk surveys voeren wij op verschillende manieren uit, waarbij voor ons kwaliteit voorop staat. Het resultaat van onze inspectiemodellen is een duidelijk inzicht in constructie, belending, bestemming en preventiemaatregelen.

Lengkeek verstrekt ook adviezen over eventuele extra (brand)preventiemaatregelen en inbraakbeveiligingen. Deze analyses voeren wij uit volgens de risicomodellen die het Verbond van Verzekeraars haar leden aanbeveelt.

Lengkeek RisicoMonitor

Klanten van verzekeraars zijn zich niet altijd bewust van alle risico’s en bijkomende regelgeving van hun zakelijke activiteiten. Om verzekeraars een handige tool in handen te geven, waarmee alle verzekerbare en onverzekerbare risico’s van bedrijven kritisch onder de loep genomen worden, hebben wij de RisicoMonitor ontwikkeld. Benieuwd wat dit inhoudt? Neem dan contact op met onze account manager.

Bekijk al onze diensten hier.

Bekijk alle diensten