branches lengkeek

Verzekeringstaxaties

Krijgen waar u recht op heeft.
Duidelijk Lengkeek. 

Een objectieve verzekeringstaxatie is van belang op het moment dat u een verzekering afsluit. Met een taxatierapport legt u de waarde van uw eigendommen vast op basis van nieuwwaarden. Als er schade is, krijgt u het bedrag uitgekeerd waar u recht op heeft.

De taxatierapporten ten behoeve van verzekeringsdoeleinden worden door ons opgesteld conform. Een dergelijk taxatierapport wordt aangetekend in de verzekeringspolis en geeft de zekerheid van een optimale dekking. Hiermee voorkomt u dus een onder- of oververzekering.

Eigendommen

Lengkeek kan verzekeringstaxaties aanbieden voor opstallen, inventaris, machines, installaties, kunst, kostbaarheden en inboedels. Onze experts kunnen ook verzekeringstaxaties uitvoeren die gebruikt kunnen worden voor machinebreukverzekeringen.

Taxatierapport

Een taxatierapport biedt veel voordelen. Ten eerste, is een taxatierapport bindend. Daarnaast kunt u dankzij een taxatierapport altijd aantonen wat er verloren is gegaan en ontstaat er geen discussie over de waarde. Verder draagt een taxatierapport bij aan een vlotte schadeafwikkeling. Ten slotte bent u dankzij een taxatierapport nooit onderverzekerd en word bij schade het juiste bedrag uitgekeerd.

Bekijk alle diensten