branches lengkeek

Agrarisch

Kennis en kunde over elke vorm van agrarische schade.
Duidelijk Lengkeek

Het Nederlands grondoppervlak is voor de helft in gebruik door land- en tuinbouw. Binnen de sector zijn er tal van branches met elk unieke uitdagingen. Schade binnen de agrarische markt kan daardoor verschillende vormen aannemen.

Bedrijven die handelen in gewassen of levende have hebben agrarische opstallen met technische inrichting en elektronica die op een gegeven moment schade kunnen ondervinden. Zo kan het uitvallen van regelapparatuur enorme consequenties hebben voor een bedrijf.

Daarnaast kan er schade ontstaan door (grote) stalbranden met veel dode dieren of vrijgekomen asbest, of kan er sprake zijn van schade aan bloembollen. Aansprakelijkheidskwesties komen binnen de sector regelmatig voor en vaak zijn meerdere specialisten nodig om alles zorgvuldig in kaart te brengen.

Kennis en kunde

Lengkeek heeft jarenlange ervaring op het gebied van agrarische schades. Daarom bent u als opdrachtgever altijd verzekerd van onze kwaliteit, kennis en kunde. Onze experts werken waar nodig nauw samen met andere gespecialiseerde afdelingen.

DoelgroepBouw & Vastgoed

De allerbeste service en expertises binnen handbereik. Duidelijk Lengkeek.

Doelgroepen lengkeek

DoelgroepZorg & Welzijn

Volledig ontzorgen. Duidelijk Lengkeek.

Doelgroepen lengkeek