branches lengkeek

Zorg & Welzijn

Volledig ontzorgen.
Duidelijk Lengkeek.

Lengkeek heeft ruime ervaring in het taxeren van ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij werken met taxateurs die gespecialiseerd zijn in zorg en welzijn en hier ruime ervaring in hebben.

Door de jaren heen hebben wij veel opdrachtgevers aan ons weten te binden. Naast onze dienstverlening op het gebied van taxaties, worden wij vaak ingezet als adviseurs op het gebied van aansprakelijkheid en regres.

Lengkeek werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers in deze branche. Vaak komen deze opdrachtgevers met ons in contact via hun verzekeraar. Ons doel is om onze opdrachtgevers tijdens het taxatieproces te letterlijk te ontzorgen. Het zijn vaak omvangrijke taxatieopdrachten waarbij wij de opdrachtgever zoveel mogelijk werk uit handen proberen te nemen.

De taxateurs van Lengkeek geven op een eenvoudige wijze een helder beeld zodat men bijvoorbeeld de juiste zaken tegen de juiste waarden verzekerd heeft. Tevens kunnen wij een adviserende rol bij deze opdrachtgevers vervullen bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid en regres. Onze schade experts hebben tevens ruime ervaring in deze doelgroep.

Naast onze eenvoudige rapportages, heeft u bij ons één vast aanspreekpunt en een accountmanager die het complete traject begeleid.

DoelgroepOverheid & Onderwijs

Expertises en taxaties voor overheden en onderwijsinstellingen. Duidelijk Lengkeek.

Doelgroepen lengkeek

DoelgroepZorg & Welzijn

Volledig ontzorgen. Duidelijk Lengkeek.

Doelgroepen lengkeek