Kantoor Eindhoven is verhuisd!

Vanaf volgende week zullen onze medewerkers uit het zuiden vanuit een nieuwe plek in Eindhoven onze klanten van dienst zijn.

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Hurksestraat in het pand ‘Place for Bizz’. Dit bedrijvenverzamelgebouw sluit aan bij onze visie met betrekking tot ‘het nieuwe werken’.

In het pand huren we een eigen kantoorruimte met daarin 9 gedeelde flexwerkplekken, een kleine spreekkamer, een eigen pantry en lunchvoorziening. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van gemeenschappelijke voorzieningen zoals voldoende parkeerruimte (met laadpaal voor elektrische auto’s), receptie, een broodjeszaak met grote lunch-/zitruimte én terras, diverse vergaderzalen, koffiecorners, toiletten e.d. De kantoorruimte en de faciliteiten in het pand bieden dus volop flexibiliteit om fijn te werken en elkaar te blijven ontmoeten. We merken namelijk al een tijdje dat flexibel werken de nieuwe standaard is.

Geheel passend bij onze visie m.b.t. toekomstige huisvesting! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het nieuwe kantoor in Eindhoven een plek zal zijn waar men graag komt en zich snel thuis voelt.

 

Het nieuwe adres van Eindhoven is:

Lengkeek Eindhoven

Place for Bizz

Hurksestraat 60

5652 AL Eindhoven

Unit 2.21

Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

Nieuws Lengkeek Placeholder Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!
Bekijk alle nieuwsberichten