Klaas Mijnheer stopt als financieel directeur en Hielke Sevinga wordt directeur Expertise

Voor het eind van dit jaar stopt Klaas Mijnheer als financieel directeur bij Lengkeek. Hij gaat gefaseerd afbouwen richting zijn pensioen. Dit betekent dat er vanaf heden gezocht wordt naar een nieuwe financieel directeur, zodat de taken goed kunnen worden overgedragen. Klaas blijft voorlopig nog wel betrokken bij diverse schadedossiers. Binnen de maatschapsstructuur verandert er niets, Klaas blijft mede eigenaar van Lengkeek.

Daarnaast is de functie van Hielke Sevinga gewijzigd. Hij is per heden benoemd tot directeur Expertise, voorheen was hij directeur CVT. De werkvelden van zowel CVT (Construction All Risk- Varia /Aansprakelijkheid en Techniek) als Brand hebben veel overeenkomsten, waardoor het benoemen van één directeur voor beide afdelingen een logische stap is. Hans de Hoog blijft algemeen directeur en verantwoordelijk voor Taxaties en Inspecties.

Heeft u vragen omtrent deze wijzigingen? Dan kunt u contact opnemen met Mandy Jaques, woordvoerder, via (010) 246 20 32 of per e-mail via m.jaques@lengkeek.nl. Uiteraard is de directie beschikbaar voor vragen omtrent de wijzigingen. Ook met deze ontwikkelingen blijven wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en staat u als klant bij ons centraal.

Introductiedag voor 13 nieuwe medewerkers van Lengkeek

Nieuws Lengkeek Placeholder Introductiedag voor 13 nieuwe medewerkers van Lengkeek

Recycling oude Lengkeek werkkleding door Circular Cofa

Nieuws Lengkeek Placeholder Recycling oude Lengkeek werkkleding door Circular Cofa

Piet Bosma en Jos Leussink ontvangen de Brenda Reinders Salvage Insigne

Nieuws Lengkeek Placeholder Piet Bosma en Jos Leussink ontvangen de Brenda Reinders Salvage Insigne
Bekijk alle nieuwsberichten