Lengkeek en Cyber: Wat kunnen we voor u betekenen?

Het voorstel van de Cybersecuritywet ligt bij de Tweede Kamer. Doel van dit voorstel is om Nederland digitaal veiliger te maken. Dat is ook wel nodig want cybercrime is helaas niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ddos-aanvallen, phishing en watering hole zijn inmiddels bekende termen. Cybersecurity is dus van essentieel belang.

Inmiddels worden er door diverse verzekeraars cyberverzekeringen aangeboden die dekking bieden voor cyberrisico’s. Wat moet er nu gebeuren als er zich een cyberincident voordoet? Lengkeek heeft een speciaal Cyberteam ingericht dat klaarstaat wanneer een dergelijke situatie zich voordoet.

Iedere profit, non-proft instelling en burger kan slachtoffer worden van een cyberincident. Dit brengt nare gevolgen met zich mee onder andere op het gebied van te maken kosten, bedrijfsrisico’s en reputatie- en bedrijfsschade. Zo kan er onder meer sprake zijn van een geïnfecteerde computer, computernetwerk en/of data. Gegevens kunnen verloren, beschadigd, gewijzigd of openbaar zijn gemaakt maar ook kan er afpersing plaatsvinden.

De samenwerking tussen Lengkeek en Charles Taylor Adjusting wordt een wereldwijde dekking van onze dienstverlening gewaarborgd. Ter ondersteuning van verzekeraars, makelaars, tussenpersonen en verzekerden biedt Lengkeek een team van specialisten/incidentmanagers die bij een cyberincident de gehele coördinatie en begeleiding in een hand voert! Wij bieden een breed spectrum aan oplossingen en ondersteunende diensten voor problemen die inherent zijn aan cyber- en privacyrisico’s waarbij wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar zijn.

Onze Cyber coördinatoren zijn multidisciplinaire experts die direct inspelen op de behoefte van partijen en beschikken over de juiste kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Eigen schade van verzekerden en/of schade van derden worden door hen vastgesteld. Daarbij worden ook maatregelen getroffen om problemen met media te voorkomen. Wij werken met diverse partijen samen op het gebied van IT/forensics, juridische aspecten en PR/crisiscommunicatie.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze experts op cybergebied:

Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

Nieuws Lengkeek Placeholder Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!
Bekijk alle nieuwsberichten