Maar liefst 72 Lengkeek collega’s geslaagd voor Reanimatie en AED training

Lengkeek heeft de afgelopen tijd zes Reanimatie en AED trainingen georganiseerd voor haar medewerkers. De aanleiding hiervoor was de hartstilstand van een collega in mei 2019. Gelukkig kent dit verhaal een goede afloop, maar dat kunnen reanimeren van levensbelang is werd daardoor extra duidelijk. Lengkeek wilde erg graag bijdragen aan de herkenning, bewustwording en behandeling van hart- en vaatziekten.

Dit is gerealiseerd door Reanimatie en AED trainingen voor onze medewerkers te organiseren. Lengkeek heeft ruim 130 medewerkers in vaste dienst. 72 medewerkers, iets meer dan de helft dus, hebben de cursus met succes doorlopen. André Brandon Bravo van BHV Zuid-Holland heeft de medewerkers van Lengkeek de juiste volgorde geleerd om de beslissing te kunnen nemen om te starten met reanimatie. Dit werd gevolgd door een praktische vaardigheidstraining, waarbij geleerd is te reanimeren met behulp van een AED.

Meerdere medewerkers van Lengkeek denken eraan zich aan te melden of hebben zichzelf inmiddels al aangemeld als burgerhulpverlener. Dat betekent dat als iemand in zijn of haar omgeving gereanimeerd moet worden, hij/zij daar een seintje van krijgt. Drie mensen krijgen de opdracht om de reanimatie te starten, twee anderen om de dichtstbijzijnde AED te halen.

We zijn erg trots dat wij ons steentje op deze manier kunnen bijdragen. Wilt u ook meer informatie over trainingen op het werk of één van de andere mogelijkheden bekijken? Neem dan een kijkje op www.bhvzuidholland.nl.

Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

Nieuws Lengkeek Placeholder Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!
Bekijk alle nieuwsberichten