uClaim: Uw schade, onze zorg

Wanneer u schade heeft, dan wilt u zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Wij begrijpen dat niemand zit te wachten op schade. uClaim heeft deskundige schadebehandelaren in dienst die u verder helpen. Uw schade is onze zorg.

Wat kunt u van ons verwachten?
Uw schadeclaim wordt behandeld door een schadebehandelaar. Hij/zij probeert u zoveel mogelijk te ontzorgen en de schadeclaim zo spoedig mogelijk af te handelen.

Wat zijn de stappen in het schadeproces?

 U ontdekt de schade en meldt deze aan ons. Dit kan per telefoon of online.

 Wij nemen de schade in behandeling. Om de schade goed en snel te behandelen vragen wij u om zoveel mogelijk aanvullende informatie, zoals schadeformulieren, nota’s of foto’s aan te leveren. Indien recht bestaat op reparatie van uw schade  zorgen wij ervoor dat zo spoedig mogelijk een hersteller ter plaatse gaat. Die stelt vast wat de oorzaak van de schade is en brengt een offerte uit voor het herstel.

Eventueel wordt er een schade-expert ingeschakeld om ter plaatse uw schade op te nemen bij omvangrijke of ingewikkelde schadegevallen.

 Indien alle informatie is aangeleverd en duidelijk is dat de schade is gedekt, dan wordt door uClaim de schade afgewikkeld. In geval een polis recht geeft op reparatie van de schade, wordt de aannemer verzocht met u een afspraak te maken voor het uitvoeren van het herstel.

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verder. Bij vragen kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar (088) 554 00 05 of per mail via vragen@uclaim.eu. Voor meer informatie gaat u naar www.uclaim.eu.

Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

Nieuws Lengkeek Placeholder Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!
Bekijk alle nieuwsberichten