Waterschade

Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?
De regen en overstromingen hebben enorme schades achtergelaten in Zuid-Limburg. We zijn ons bewust van de noodzaak en willen u zo goed en vooral snel van dienst zijn. Onze Front Office en Experts zijn er voor u in deze moeilijke situatie. Helaas kunnen vertragingen oplopen door de omvang van de situatie.

Voor de verzekeraar;
We zijn ons bewust van de noodzaak van de situatie. Om de extreme wateroverlast te kunnen bestrijden hebben we onze inzetbaarheid maximaal opgeschaald en zijn onze medewerkers 24 uur per dag bereikbaar.


Voor de gedupeerde:
We begrijpen dat u op zoek bent naar oplossingen en zekerheid. Samen met uw verzekeraar zorgen we voor een zo snel mogelijke afhandeling, maar door de omvang kan dit gepaard gaan met vertraging.

Wat u nu kunt doen?

  • Allereerst, veiligheid voorop. Ga pas naar huis als de situatie als veilig wordt gemarkeerd.
  • Neem zo snel mogelijk contact op met uw verzekeraar. Lengkeek werkt samen met vele verzekeraars, en als de opdracht bij ons komt kunnen we voor u aan de slag. Als wij inmiddels opdracht van uw verzekeraar hebben nemen wij vanzelf contact op. Hebben wij dat nog niet gedaan, en is er sprake van spoed? Neem dan contact met ons op
  • De meeste verzekeraars hebben 24 uurs hulplijnen voor noodgevallen, zodat verzekerden advies krijgen over wat zij moeten doen.
  • Als uw huis onveilig is, kan de verzekeraar tijdelijke huisvesting regelen. Dat is in veel gevallen gedekt door de verzekering.
  • Regel zo nodig tijdelijke noodreparaties om te voorkomen dat de schade verergert. Sluit elektra af dat in contact met water komt. Plaats meubels op in folie omwikkelde blokjes hout.
  • Maak foto’s van de schade en verzamel eventueel alvast aankoopbewijzen, de afwikkeling kan dan sneller.
  • Gooi beschadigde voorwerpen niet overhaast weg, tenzij ze een gevaar voor de gezondheid vormen, want ze kunnen misschien worden hersteld of gerepareerd.
  • Let op als u wordt benaderd door een schade-expert die aanbiedt te helpen bij uw schadeclaim. Deze is niet door uw verzekering ingeschakeld. Lengkeek werkt in opdracht van de verzekering. U bent er zeker van dat de schaderegeling volgens de richtlijnen van het NIVRE en het Verbond van Verzekeraars wordt uitgevoerd.

Mocht u met vragen zitten dan staan onze medewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

Nieuws Lengkeek Placeholder Waterschades Limburg – Schade door overstroming? Wat kun je nu doen?

uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder uClaim en BELFOR gaan nieuwe samenwerking aan!

Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!

Nieuws Lengkeek Placeholder Rivez en uClaim gaan samenwerking aan!
Bekijk alle nieuwsberichten